Adresbestanden voor de sectoren:

Adresbestand gebouwbeheer zwembaden en sportaccomodaties (NL)

Het adresbestand zwembaden en sportaccommodaties is een recente database van de beheerders van Nederlandse zwembaden (openlucht/overdekt) en overige grotere sportaccommodaties, inclusief de namen en functies van de verantwoordelijke contactpersonen voor het technisch gebouwbeheer. Dit bestand bevat zowel de adressen van de sportaccommodaties als de adressen van de beheerders.

Inhoud
Aantallen
Prijs
Adresbestand zwembaden en sportaccommodaties Nederland
612 beslissingslocaties
456 contactpersonen
€450,- (ex btw)

Wat u ontvangt

Onze data bevat alle relevante adres- en contactpersoon gegevens zoals:
NAW-gegevens, branchecodes, telefoonnummers en indien beschikbaar: websites, aantal werknemers, namen en functies van de beheerders (veelal stichtingen/gemeentes), locatie en telefoonnummer beheerder, type accommodatie.

* In verband met de wetgeving is het niet meer toegestaan om e-mailadressen uit te leveren. Wij kunnen ons voorstellen dat deze adressen voor u van belang zijn. Informeer naar de mogelijkheden om een opt-in e-mail adresbestand te ontvangen!

Even uitproberen?

Mocht u een voorbeeld van de MS Excel opbouw van het adresbestand willen ontvangen, klikt u dan op de onderstaand button. U krijgt dan een deel van een voorbeeldbestand toegestuurd.

Updateservice

Speciaal voor opdrachtgevers die de laatste 2 kalenderjaren al een (volledig) adresbestand hebben gekocht bieden wij de mogelijkheid om een jaarlijkse update te ontvangen tegen een sterk gereduceerd tarief. Op deze manier blijft uw aangekochte adresbestand altijd up-to-date.

Inhoud
Prijs
Update adresbestand zwembaden en sportaccommodaties Nederland
€150,- (ex btw)

Enthousiast geworden?
Bestel het adresbestand of updatebestand zwembaden en sportaccommodaties!