Adresbestanden voor de sectoren:

Adresbestand CO-Packers (NL)

Het adresbestand van de Co-Packers is een recente database van bedrijven die zich bezig houden met verpakken, ompakken en flowpacken in Nederland inclusief de namen en functies van de logistiek verantwoordelijke functionarissen (Directeur / bedrijfsleider of vergelijkbaar).

Inhoud
Aantallen
Prijs
Adresbestand chemie Nederland
416 organisaties
350 contactpersonen
€ 225,- (ex btw)

Wat u ontvangt

Onze data bevat alle relevante adres- en contactpersoon gegevens zoals: NAW-gegevens, branchecodes, telefoonnummers en indien beschikbaar: websites, aantal werknemers, namen en functies van de verantwoordelijke functionarissen voor de bedrijfsvoering.

* In verband met de wetgeving is het niet toegestaan om e-mailadressen uit te leveren. Wij kunnen ons voorstellen dat deze adressen voor u van belang zijn. Informeer naar de mogelijkheden om een opt-in e-mail adresbestand te ontvangen!

Even uitproberen?

Mocht u een voorbeeld van de MS Excel opbouw van het adresbestand willen ontvangen, klikt u dan op de onderstaand button. U krijgt dan een deel van een voorbeeldbestand toegestuurd.

Updateservice

Speciaal voor opdrachtgevers die de laatste 2 kalenderjaren al een (volledig) adresbestand hebben gekocht bieden wij de mogelijkheid om een jaarlijkse update te ontvangen tegen een sterk gereduceerd tarief. Op deze manier blijft uw aangekochte adresbestand altijd up-to-date.

Inhoud
Prijs
Update adresbestand Co-Packers Nederland
€ 125 (ex btw)

Enthousiast geworden?
Bestel het adresbestand of updatebestand chemie