Adresbestanden voor de sectoren:

Adresbestand
gemeentes (NL)

Het adresbestand gemeentes is een recente database van alle gemeentes in Nederland incl. namen en functies van de verantwoordelijke contactpersonen voor het technisch beheer en onderhoud van de gemeentelijke complexen.

Inhoud
Aantallen
Prijs
Adresbestand gemeentes Nederland
357 organisaties
257 contactpersonen
€ 250,- (ex btw)
Adresbestand woningbouwcorporaties en gemeentes Nederland
927 organisaties
610 contactpersonen
€650,- (ex btw)

Wat u ontvangt

Onze data bevat alle relevante adres- en contactpersoon gegevens zoals: NAW-gegevens, branchecodes, telefoonnummers en indien beschikbaar: websites, aantal werknemers, namen en functies van de contactpersonen en het aantal beheerde woningen/complexen.  

* In verband met de wetgeving is het niet meer toegestaan om e-mailadressen uit te leveren. Wij kunnen ons voorstellen dat deze adressen voor u van belang zijn. Informeer naar de mogelijkheden om een opt-in e-mail adresbestand te ontvangen!

Even uitproberen?

Mocht u een voorbeeld van de MS Excel opbouw van het adresbestand willen ontvangen, klikt u dan op de onderstaand button. U krijgt dan een deel van een voorbeeldbestand toegestuurd.

Updateservice

Speciaal voor opdrachtgevers die de laatste 2 kalenderjaren al een (volledig) adresbestand hebben gekocht bieden wij de mogelijkheid om een jaarlijkse update te ontvangen tegen een sterk gereduceerd tarief. Op deze manier blijft uw aangekochte adresbestand altijd up-to-date.

Inhoud
Prijs
Update adresbestand gemeentes Nederland
€100,- (ex btw)
Update adresbestand woningbouwcorporaties en gemeentes Nederland
€235,- (ex btw)

Enthousiast geworden?
Bestel het adresbestand of updatebestand
gemeentes