Adresbestanden voor de sectoren:

Adresbestand milieu industrie(NL+VL)

Het adresbestand milieu industrie is een recente database van de grotere producerende bedrijven (≥ 50 medewerkers.) in Nederland en Vlaanderen inclusief de namen en functies van functionarissen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu (HSE / KAM manager/ Milieucoördinator/ Preventieadviseur).

Inhoud
Aantallen
Prijs
Adresbestand milieu industrie Nederland
1706 organisaties
1008 contactpersonen
€ 875 (ex btw)
Adresbestand milieu industrie Vlaanderen
710 organisaties
520 contactpersonen
€365,- (ex btw)
Adresbestand milieu industrie Nederland + Vlaanderen
2416 organisaties
1528 contactpersonen
€1100,- (ex btw)

Wat u ontvangt

Onze data bevat alle relevante adres- en contactpersoon gegevens zoals: NAW-gegevens, branchecodes, telefoonnummers en indien beschikbaar: websites, aantal werknemers vestigingen en bedrijfsniveaus, namen en functies van veiligheids- en milieuverantwoordelijke functionarissen.

* In verband met de wetgeving is het niet toegestaan om e-mailadressen uit te leveren. Wij kunnen ons voorstellen dat deze adressen voor u van belang zijn. Informeer naar de mogelijkheden om een opt-in e-mail adresbestand te ontvangen!

Even uitproberen?

Mocht u een voorbeeld van de MS Excel opbouw van het adresbestand willen ontvangen, klikt u dan op de onderstaand button. U krijgt dan een deel van een voorbeeldbestand toegestuurd.

Updateservice

Speciaal voor opdrachtgevers die de laatste 2 kalenderjaren al een (volledig) adresbestand hebben gekocht bieden wij de mogelijkheid om een jaarlijkse update te ontvangen tegen een sterk gereduceerd tarief. Op deze manier blijft uw aangekochte adresbestand altijd up-to-date.

Inhoud
Prijs
Update adresbestand milieu industrie Nederland
€295,- (ex btw)
Update adresbestand milieu industrie Vlaanderen
€150,- (ex btw)
Update adresbestand milieu industrie Nederland + Vlaanderen
€365,- (ex btw)

Enthousiast geworden?
Bestel het adresbestand en updatebestand milieu industrie