Over Wolting Marketing Support

Wolting Marketing Support houdt zich al ruim 25 jaar bezig met leadgeneratie,  marktonderzoek en data binnen technische sectoren. We zijn gevestigd in het mooie Breda.

Persoonlijk met focus op kwalitatieve leads

Wij zijn gespecialiseerd in het genereren en opvolgen van leads en  het uitvoeren van marktonderzoek voor toeleveranciers bij met name technische doelgroepen in de Benelux. Daarbij weten we dat de kwaliteit van onze diensten afhangt van onze data. Om deze reden actualiseren we jaarlijks onze database in diverse sectoren. 

We hebben klantvriendelijkheid, persoonlijk contact en een aantoonbare meerwaarde als uitgangspunt van onze campagnes. Vanuit ons kantoor in het centrum van het bourgondische Breda werken we met 25 medewerkers dagelijks met veel plezier aan al onze projecten voor diverse opdrachtgevers. 

Met ons marktonderzoeksteam zorgen we ervoor dat uw vragen gesteld worden aan de juiste doelgroepen. Ons salesteam kwalificeert leads en maakt interessante bezoekafspraken of online salesafspraken voor u. Onze projectmanagers zorgen voor het begeleiden van de projecten, heldere rapportages en feedback. 

Samen gaan we voor een optimaal resultaat. Bij ons u geen onpersoonlijke mails of moeilijk bereikbare collega’s. De lijnen zijn kort, onze boodschap is helder. Onze opdrachtgever kan van ons een betrokken en meedenkend team verwachten. Kwaliteit staat bij ons voorop.

Over Wolting Marketing Support
marketing support team

Onze missie

Het bieden van een aantoonbare toegevoegde waarde bij het vinden van nieuwe relaties of het bestendigen van de bestaande relaties voor onze opdrachtgevers in de Benelux.

Hoe we dat doen?

Onze kennis en ervaring in de sectoren bouw, industrie, facility, vastgoed en logistiek wordt daarbij gecombineerd met onze creativiteit en klantvriendelijkheid.

We zijn uw sparringpartner bij het verkrijgen van nieuwe marktinformatie, leads of adresbestanden in de Benelux. Als marketing- en salespartner denken wij met u mee!  

We willen onze relaties de kans geven om te groeien door hen te voorzien van waardevolle inzichten, zodat zij duidelijk gemotiveerde beslissingen kunnen nemen.

Ook willen we groeikansen creëren door onze relaties te voorzien van kansrijke leads en concrete (online)- of bezoekafspraken. 

Ons kantoor

Het verlengstuk van uw sales- én marketingafdeling

Als verlengstuk van uw sales- of marketing afdeling zijn we inzetbaar op elk gewenst moment. Onze relaties ervaren het als een belangrijke toegevoegde waarde dat wij bekend zijn met trends en ontwikkelingen in de sectoren of deze snel weten te herkennen.

Het zit in ons DNA om met onze opdrachtgevers mee te denken in hun verkoop- of marketingplannen. We komen graag vroegtijdig met u aan tafel. Een gesprek levert u vaak nieuwe inzichten op. Al onze diensten zijn gericht op het bereiken van aantoonbaar succes met uw sales- of marketingacties; apart of in combinatie.

 

Typisch Wolting Marketing Support

  • Een totaalpakket aan diensten; van adressen kopen tot opvolging van leads. 
  • Actuele en complete eigen adresbestanden.
  • Actuele kennis van uw sectoren.
  • Actief meedenken met de klant.
  • Zeer klant- en resultaatgericht.
  • Flexibel inzetbaar.
  • Persoonlijk en betrokken.


Bent u benieuwd of we ook voor u iets kunnen betekenen? Neem contact op!

Uw aanspreekpunten

Gerard Wolting
icon_linkedin
icon email
Jeroen Haaima
icon_linkedin
icon email

Zij gingen u voor:

Wat onze klanten zeggen