Bouw en installatie

Bent u op zoek naar leads, marktinformatie of databestanden in de bouwsector? Kortom, uw wilt uw bouw sales verbeteren? Of wilt u sparren hoe u een specifieke doelgroep in deze sector het beste kunt benaderen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Leads, marktinformatie en databestanden in de Nederlandse bouw

Wij hebben jarenlange ervaring met deze sector en weten wat er speelt. Voor onze opdrachtgevers benaderen wij meerdere malen per jaar een aantal bouwgroepen, waardoor we onze database jaarlijks actualiseren met nieuwe contactpersonen en aanvullende informatie. Wij dragen graag ons steentje bij aan uw bouw sales.

Contactpersonen in onze database: uw bouw sales

Binnen de bouwsector benaderen wij de beslissingsbevoegde personen die verantwoordelijk zijn voor de productkeuze en / of de technische inkoop en technische beheerders van complexen. Wij werken jaarlijks met de volgende doelgroepen:

Uw marketing- en sales support

Wilt u uw bouw sales verbeteren? Of bent u op zoek naar een bouw database? Wij helpen u graag met een complete marketing en of sales- ondersteuning in de bouwsector. Wij helpen u graag met één van de volgende zaken:

Complete ondersteuning bouw sales

Bent u op zoek naar een ander type ondersteuning? Of staat uw doelgroep binnen de bouwsector er niet bij? Jaarlijks breiden wij onze doelgroepen en producten uit. Neem contact op en wij helpen u graag verder. Naast de losse diensten, is een combinatie uiteraard ook mogelijk.