Leads, marktinformatie en databestanden van de logistieke sector

Bent u op zoek naar leads, marktinformatie of databestanden van distributie- en opslagcentra? Of wilt u sparren hoe u deze sector het beste kunt benaderen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met deze sector. Voor onze opdrachtgevers wordt deze doelgroep jaarlijks benaderd, waardoor onze database jaarlijks geactualiseerd wordt met nieuwe contactpersonen en aanvullende informatie. Wij helpen u graag verder om uw doelgroep te bereiken en uw leads te vinden.

Logistiek managers in Nederland en Vlaanderen

Binnen de logistieke sector hebben wij een uitgebreide actuele database van Nederlandse en Vlaamse logistieke distributie- en opslagcentra. Daarbij beschikken wij over de verantwoordelijke functionarissen voor het logistieke proces. Dit zijn:

  • Logistiek managers
  • Directie
  • Warehouse managers
  • Operational managers  


Hierbij beschikken wij ook over gegevens als vloeroppervlakte, aantal palletplaatsen, type opslag, beheer van de opslag etc. Indien gewenst kunnen op deze criteria selecties worden gemaakt bij het uitvoeren van de gevraagde actie.

Uw marketing- en sales support

Bent u op zoek naar marketing en / of sales- ondersteuning om uw producten te kunnen verkopen aan distributie- en opslagcentra?  

Wij helpen u graag met één van de volgende zaken:

Complete ondersteuning

Bent u op zoek naar een partner die het hele jaar zorgt voor bijvoorbeeld marktinformatie en een gevulde pijplijn voor uw account managers? Wij kunnen u gedurende het jaar met diverse zaken ondersteunen. Bent u op zoek naar een andere doelgroep of dienst? Jaarlijks breiden wij onze doelgroepen en diensten uit. Neem contact op en wij helpen u graag verder.