Specialist in de sectoren:

Bouw

Wij hebben jarenlange ervaring met leadgeneratie, marktonderzoek en adresbestanden in de bouwsector.

We beschikken hiervoor over een actuele database binnen de bouw- en installatiebranche. Daarbij kan een keuze gemaakt worden voor functiegroepen als installateurs en BNI en BNA architecten.

bouw sector

Industrie

Voor onze opdrachtgevers verzorgen wij de sales afspraken, leadgeneratie en marktonderzoeken in de industriële sector.

Ook beschikken wij over een eigen  actuele database met daarin  de industriegroepen: chemie, food, kunststof, laboratoria, machinebouw, maritiem, metaal, milieu, papier & RWZI binnen Nederland en Vlaanderen. 

Binnen alle industriegroepen is onze gesprekspartner verantwoordelijk voor het productieproces; veelal een hoofd productie of vergelijkbaar. In de groep Machinebouw/OEM is dat een hoofd engineering.

industrie sector

Facility en vastgoedbeheer

Ook op het gebied van facility management en vastgoedbeheer kunnen wij u verder helpen. In deze sectoren voeren wij regelmatig marktonderzoek uit en helpen wij onze opdrachtgevers aan sales afspraken. 

Wij beschikken over een database met verantwoordelijke contactpersonen voor het technisch gebouwbeheer binnen Nederland en Vlaanderen. Deze data bevat de sectoren zorg, onderwijs, vve’s, gemeenten, woningbouwcorporaties, retail, sportaccommodaties en recreatie.

Logistiek

Binnen de logistiek ligt ons specialisme bij de  distributie- en opslagcentra. Jaarlijks voeren wij marktonderzoek uit bij deze sector en verzorgen wij leads en sales afspraken voor onze partners.

Onze actuele database bestaat uit de (grotere) Nederlandse en Vlaamse logistieke-, distributie- en opslagcentra. Daarbij bevat de database namen en functies van verantwoordelijke functionarissen voor het logistieke proces (logistiek manager / directie / warehouse manager / operational manager).

logistiek distributiecentrum