E-mailmarketing

Communicatie per e-mail helpt bij het tijdig informeren van uw doelgroep en zorgt voor meer zichtbaarheid. Zet u e-mailmarketing daarbij wel op de juiste manier in?

E-mailmarketing uitbesteden – een zorg minder

Wat is e-mailmarketing?
Bij e-mailmarketing sturen organisaties en bedrijven e-mails naar geïnteresseerden en relaties. Het bekendste voorbeeld van e-mailmarketing is een nieuwsbrief waarin nieuws over de organisatie, producten, diensten, oplossingen, uitgevoerde projecten of aanbiedingen wordt verstuurd.

Door e-mailmarketing regelmatig op de juiste momenten en met de juiste boodschap in te zetten, bindt u uw(potentiële) klanten en heeft u grotere kans om producten te verkopen en de omzet te verhogen. Wij kunnen u hierin volledig ontzorgen.

Wilt u ook uw campagnes laten maken, plannen en bijhouden? Wij maken het u gemakkelijk met onze afdeling e-mailmarketing support! Daardoor zorgt u ervoor dat u altijd de juiste boodschap op het juiste moment stuurt naar uw relaties. U heeft er zelf geen omkijken meer naar.

e-mailmarketing support
e-mailmarketing

Hoe werkt het?

U levert de opt-in (AVG proof!) adressen, teksten en bijbehorende afbeeldingen bij ons aan. Wij maken de template passend bij jullie huisstijl. Daarna verzorgen wij het versturen van de mailings via ons mailplatform. Ook verwerken wij de unsubscribes en bounces en analyseren wij de statistieken.

De statistieken laten zien hoe vaak de mail is bekeken en welke ontvangers ook de links naar de website hebben gebruikt. Een deel van de ‘clicks’ kunnen we selecteren en telefonisch opvolgen. Doordat wij ook andere producten aanbieden, kunnen wij de leads opvolgen die voortkomen uit de e-mailmarketing campagne. Interesse wordt zo omgezet in salesafspraken. Kortom, wij realiseren zichtbaarheid, naamsbekendheid en afspraken in een campagne. Wilt u een effectieve e-mailmarketing campagne inzetten die direct leidt tot meer salesafspraken? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

De voordelen van e-mailmarketing:

  • U kunt de doelgroep persoonlijk benaderen.
  • Het aantal webbezoekers wordt verhoogd.
  • Professionele uitstraling in eigen huisstijl.
  • Meer zichtbaarheid en een vaste jaarplanning van de mails.
  • Opvolging van clicks met concrete salesafspraken.
wat is emailmarketing

Complete ondersteuning

Wij ontzorgen u graag van A-tot-Z. Naast e-mailmarketing is ook een combinatie van marketing- en sales support gedurende het jaar mogelijk. Zo kunnen wij ook leads genereren en opvolgen, marktinformatie verkrijgen of uw database verrijken. Losse afname van diensten is mogelijk, maar met een combinatie van diensten worden er het hele jaar verkoopkansen gecreëerd.