Marketing Support

Bent u op zoek naar naar marketing support, dan helpen wij u hier graag verder mee. Het zit in ons DNA om met u mee te denken hoe u uw doelstellingen op het gebied van verkoop- en marketing behaalt. We hebben ruim 25 jaar ervaring in uw vakgebied en onze expertise is daarmee een meerwaarde voor uw organisatie. Wij gaan graag met u in gesprek om te horen waar uw wensen liggen.

Marketing Support – helpt uw marketing een stap verder

Heeft u meer behoefte aan insights van uw klanten? Of wilt u weten of uw klanten tevreden zijn over uw producten en dienstverlening? Wij stellen de juiste vragen en leveren u complete marketing support. Wij voeren jaarlijks marktonderzoeken en klanttevredenheidsonderzoeken uit. Onze onderzoekers hebben veel ervaring met technische sectoren.  

Daarnaast hebben wij ook onze eigen telemarketing afdeling, die ervaren is in het opvolgen en genereren van leads en het verrijken van databestanden, Wilt u een e-mailcampagne laten verzorgen of een e-mailactie nabellen? Wilt u mensen uitnodigen voor een webinar of een beurs? Of heeft u meer interesse in het laten opvolgen van leads na een beurs? Wij verzorgen het graag voor u.

marketing support

Onze marketing support aanpak

In een eerste, oriënterend, gesprek horen we graag wat uw wensen zijn en geven we vrijblijvend advies welke middelen u het beste in kunt zetten voor uw marketing. Wij geven u graag inzicht in het antwoord op de volgende vragen:

  • Zijn uw databestanden compleet en actueel? Of wilt u gebruik maken van de uitgebreide database van Wolting Marketing Support? Verrijking van uw bestand kan natuurlijk ook. 
  • Heeft u behoefte aan meer marktinformatie?
  • Hoe kunt u leads vanuit uw campagnes laten opvolgen?
  • Hoe haalt u meer resultaat uit uw periodieke e-mailings? 
  • Zijn uw adresbestanden nog wel up-to-date of wilt u deze actualiseren?

Na dit gesprek gaan we voor u aan de slag. Onze projectmanager plant het gewenste project voor u in en bewaakt de kwaliteit. Ons marktonderzoek- en/ of telemarketing team wordt uitvoerig gebriefd en voert het project uit. Gedurende de campagne ontvangt u onze feedback. Na afloop kunt u een heldere rapportage verwachten met natuurlijk veel nieuwe inzichten. 

Diensten

Wolting Marketing Support verzorgt graag onderstaande diensten voor u:

Complete ondersteuning: marketing support én sales ondersteuning

Wij bieden u marketing-communicatiesupport van A-tot-Z. Welk databestand wilt u gebruiken? Heeft u actuele en complete data of wilt u de meest recente adresbestanden ontvangen? Bent u op zoek naar marktinformatie of heeft u al een leadlijst die opgevolgd moet worden? Losse afname van diensten is mogelijk, maar ook een combinatie van diensten behoort zeker tot de mogelijkheden.

Onze sectoren

Onze marketing support expertise ligt vooral bij de sectoren bouw, industrie, facility en logistiek. Staat de sector waar u naar op zoek bent niet in het overzicht? Neem vooral contact met ons op en we bespreken graag wat we voor u kunnen betekenen.