Telemarketing B2B

Telemarketing B2B is al jaren een effectieve methode om leads te kwalificeren, databestanden te verrijken of meer respons te halen uit een mailing. Met ons team van ervaren telemarketeers ondersteunen we onze opdrachtgevers met diverse campagnes.  Vaak gebruiken we hierbij onze eigen databestanden.

Telemarketing B2B

Telemarketing uitbesteden heeft veel voordelen. Ervaren telemarketeers zijn in staat om in korte tijd veel respondenten te bereiken en hen te overtuigen van uw product of dienst. Een product, dienst of oplossing kan worden toegelicht of ‘verkocht’ aan de juiste contactpersonen. Onze collega’s worden voor diverse commerciële trajecten ingezet. Uiteraard worden we daarbij vooraf uitgebreid gebriefd door de opdrachtgever zodat we uw verhaal vertellen en een verlengstuk zijn van uw commerciële team. U kunt ons de contactpersonen uit uw eigen database laten bellen, of u kunt de uitgebreide database van Wolting Marketing Support gebruiken.

telemarketing uitbesteden
telemarketing resultaten

Voorbeelden van veel voorkomende telemarketingcampagnes

 • Telemarketing B2B als opvolging van een mailing
  Onze telefonische follow up van een mailing verhoogt de respons substantieel.
 • Telemarketing B2B om uw databestanden op te schonen of te actualiseren
  Wij controleren bestaande gegevens uit uw bestand, controleren of de gegevens nog kloppen en vullen deze aan met eventueel ontbrekende gegevens, zoals bijvoorbeeld de betreffende contactpersoon en het juiste bijbehorende e-mailadres. 
 • Telemarketing B2B als leadgenerator
  Doordat wij enkele gerichte vragen voorleggen aan de juiste functionarissen levert dit, naast een actuele database, ook gerichte projectinformatie op. Deze informatie levert uw salesteam een tijdsbesparing op. Met deze voorkennis kunnen uw account managers hun inspanningen gerichter inzetten.
 • Telefonische opvolging van een beurs
  Voordat u deelneemt aan een beurs is het belangrijk om het proces voor de opvolging van leads op een goede manier in te richten. Wij kunnen u daarbij prima helpen.


Voordelen telemarketing B2B

 • Meer gekwalificeerde leads of afspraken 
 • Meer inzicht in uw doelgroep
 • Een flexibel inzetbaar ervaren team 

Heldere rapportage

We leveren u een succesvolle combinatie van actuele adresbestanden, de juiste personen en functies en gerichte leads. Ook krijgt u e-mailadressen met een opt-in, indien er toestemming voor gegeven is. Met deze informatie kunt u leads opvolgen of dit door ons laten doen. 

Wilt u op een efficiënte manier meer leads genereren en uw accountmanagers voorzien van waardevolle informatie? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Complete ondersteuning; een stap verder dan B2B Telemarketing

Wij ontzorgen u graag van A-tot-Z. Naast telesales b2b is ook een combinatie van marketing- en sales support gedurende het jaar mogelijk. De doelstelling kan dan zowel het ontvangen van leads en afspraken, marktinformatie en een dataverrijking van uw database zijn. Natuurlijk kunt u bij ons losse diensten afnemen. Wij gaan echter graag een stapje verder en denken strategisch met u mee hoe uw marketing- en sales het hele jaar voorzien is van leads, marktinformatie en de juiste data.