LinkedIn Leads

Door LinkedIn actief te gebruiken creëert u waardevolle kansen. Deze tijdrovende klus nemen we u graag uit handen. Op wekelijkse basis; gericht en overzichtelijk. Zo vinden we uw LinkedIn leads.

Leads via LinkedIn – een zorg minder

Als u op zoek bent naar nieuwe leads in uw doelgroep, maar zelf niet over de juiste data beschikt, kunt u hiervoor de uitgebreide database van Wolting Marketing Support gebruiken. Daarnaast kunnen we ook  ‘social leads’ voor u genereren via LinkedIn.

Bij het verkrijgen van nieuwe leads is LinkedIn tegenwoordig een veel gebruikt marketingkanaal. Het biedt alle mogelijkheden om nieuwe contacten te leggen. Leads leggen via LinkedIn is effectief als het gestructureerd wordt ingezet. Daar ontbreekt bij veel bedrijven vaak de tijd of kennis voor.

online leads
LinkedIn sales navigator

Werkwijze LinkedIn Leads

Via gerichte zoekopdrachten met de LinkedIn Sales Navigator leggen we een prospectlijst aan met de juiste functionarissen. Hierbij zoeken we naar de juiste combinatie van bijvoorbeeld doelgroep, regio, bedrijfsgrootte en functies. Daarna wordt via Inmails gerichte content gestuurd. Na een ‘verzoek om informatie’ wordt een tweede mail gestuurd (incl. connectie) en gevraagd naar een informatief telefonisch contact. Vervolgens plaatsen we de contacten voor uw accountmanager in een actielijst zodat ze wekelijks kunnen worden opgepakt. Omdat we werken in het profiel van de accountmanager heeft u altijd overzicht over de lijsten en de LinkedIn Leads. Indien gewenst kunnen we bij interesse ook gerichte sales afspraken inplannen.

LinkedIn beheer – geen omkijken meer naar uw zichtbaarheid

Ook het beheer van uw eigen- of bedrijfsaccount op LinkedIn kunnen we uit handen nemen. Wij plaatsen interessante algemene- (vanuit openbare bronnen) of bedrijfsspecifieke content. Zo zorgen we ervoor dat er wekelijks relevante berichten worden geplaatst en dat uw zichtbaarheid wordt vergroot. Het actief zoeken naar LinkedIn leads kan daarbij natuurlijk ook.

Onze online ondersteuning wordt op basis van een afgesproken aantal uren per maand ingezet. Wilt u ook het maximale halen uit uw LinkedIn profiel en op regelmatige basis kansen creëren? Neem contact met ons op om te mogelijkheden door te nemen.

Linked-in leads

Complete ondersteuning voor uw marketing- en salesafdeling

Wij ontzorgen u graag op meerdere vlakken. Naast de LinkedIn leads kunnen we deze leads op andere manieren verzamelen en opvolgen. Ook deelname aan een van onze Multi Client Onderzoeken of de levering van adresbestanden is mogelijk. Met een totaalpakket aan diensten ontvangt u het hele jaar door waardevolle leads.