Data support

Een succesvolle ondersteuning van uw commerciële activiteiten begint met kwalitatieve marktinformatie en de juiste adresbestanden. Wie is uw doelgroep en hoe kunt u deze benaderen? Beschikt u zelf over de complete en actuele adresbestanden die nodig zijn voor een effectieve marktbewerking? Of wilt u data kopen?

Data support – uw data kopen of verrijken

De meeste organisaties hebben zelf in de loop der jaren wel een database opgebouwd, maar deze is lang niet altijd accuraat. Soms zijn organisaties op zoek naar een uitbreiding van hun doelgroep of verschuift de verkoop zelfs naar een andere sector. Dat is het moment dat ze bij ons aankloppen om nieuwe data te kopen of te verrijken. Data is immers het nieuwe goud. Zonder goede data worden nieuwe marketingacties lastig.

Bent u op zoek naar actuele nieuwe data bestanden of heeft u een bestand en wilt u dat dit verrijkt wordt? U bent dan bij ons aan het juiste adres. Wij geven volledige data support. Wij beschikken over actuele adresbestanden met de juiste contactpersonen en functies van vele doelgroepen in de Benelux. Onze adresbestanden in alle sectoren worden jaarlijks geupdate doordat wij deze jaarlijks actief verrijken. U kunt er dus van op aan dat de databestanden accuraat zijn en daardoor van uitstekende kwaliteit.

Adressen kopen
database kopen

Complete data support – uw voordelen

Wij kunnen u adviseren bij het data kopen en maken snel een selectie voor u bij de aangeschafte adresbestanden. Wij beschikken in ‘onze sectoren’ zelf over zeer actuele data, compleet met de juiste contactpersonen. Bent u op zoek naar een doelgroep waarbij wij niet over het juiste databestand beschikken? Wij hebben ook veel ervaring met Nederlandse en Belgische adressenleveranciers.

Naast de aankoop van data denken wij graag met uw mee, complete data support dus. Wij zorgen ervoor dat u alleen die adressen krijgt die u nodig heeft. Is er een extra slag nodig om deze data of uw eigen data te verrijken? Ook de data verrijking verzorgen wij voor u. Na aanschaf en betaling van de databestanden wordt de data uw eigendom; er is dus geen sprake van eenmalig gebruik of huurconstructies.

Voordelen data support:

  • Zeer complete en actuele databestanden.
  • De juiste contactpersonen.
  • Extra adresinformatie.
  • Ook niche markten.
  • Complete service; data kopen, data verrijking en leads opvolging.

Diensten

Wolting Marketing Support verzorgt graag onderstaande diensten voor u:

Complete ondersteuning: naast data support ook marketing- en salessupport

Wij helpen u graag aan goede databestanden. We gaan graag een stap verder dan data kopen of verrijken. Wij kunnen bijvoorbeeld ook telefonisch marktonderzoek verrichten of uw leads opvolgen en salesafspraken maken. Losse afname van diensten is mogelijk, maar ook een combinatie van diensten behoort zeker tot de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee.

Onze sectoren

Wij hebben databestanden van met name technische, hospitality en facility sectoren. In onderstaand overzicht vindt u deze sectoren. Staat de sector waar u naar op zoek bent niet in het overzicht? Neem vooral contact op met de vraag of we toch iets voor u kunnen betekenen.