Adresbestanden

Bent u op zoek naar een actueel adresbestand van een technische doelgroep in de Benelux? Wij beschikken over actuele adresbestanden in de bouw, industrie, facility & vastgoed of logistiek.

Adresbestanden voor de sectoren:

Uw adresbestand – onze aanpak

Een succesvolle ondersteuning van uw commerciële activiteiten begint met kwalitatieve marktinformatie. Beschikt u zelf over de complete en actuele adresbestanden die nodig zijn voor een effectieve marktbewerking? Of bent u op zoek naar een nieuw adresbestand of een uitbreiding van uw adresbestand in de Benelux?

Wij beschikken in ‘onze sectoren’ over zeer actuele data, compleet met de juiste contactpersonen, NAW-gegevens en e-mailadressen. Na aanschaf en betaling worden deze uw eigendom.

Onze adresbestanden geven vaak extra informatie over uw doelgroep. Bijvoorbeeld het aantal onderwijslocaties van een stichting, het aantal beschikbare plaatsen in een zorginstelling, beslissingslocaties op facilitair gebied bij onderwijs en zorg, het type utiliteit of woningbouwprojecten bij de installateur, het aantal m2 van een logistiek centrum, het aantal sterren van hotels etc.

adresbestanden
update adresbestand

Onze updateservice van adresbestanden

Speciaal voor opdrachtgevers die de laatste 2 kalenderjaren al een (volledig) adresbestand hebben gekocht bieden wij de mogelijkheid om een jaarlijkse update te ontvangen tegen een sterk gereduceerd tarief. Op deze manier blijft uw aangekochte adresbestand altijd up-to-date.

Een database met adres- en contactgegevens is de bron van uw marketing- en salesactiviteiten. Maar hoe actueel en betrouwbaar is die bron? Jaarlijks wijzigt ca. 30% van de gegevens door verhuizingen, faillissementen, functiewijzigingen en contactpersonen die de organisatie verlaten. Uw database raakt snel verouderd als deze mutaties niet worden bijgehouden. Dit kan leiden tot irritaties bij relaties of prospects. U maakt onnodige kosten of (potentiële) relaties worden niet meer bereikt.

Wolting Marketing Support levert complete en actuele adres- en contactinformatie door jaarlijks meerdere malen zelf telefonisch de database te controleren en te verrijken.

Complete ondersteuning – naast adresbestanden ook marketing- en sales ondersteuning

Naast het leveren van adresbestanden helpen wij u ook graag met eventuele vervolgacties. Een combinatie van marketing- en sales support is bij ons mogelijk. De doelstelling kan dan zowel dataverrijking, het uitvoeren van marktonderzoek, of het ontvangen van leads en/of afspraken zijn. Losse afname van diensten is mogelijk, maar met een combinatie van diensten bent u het hele jaar voorzien van leads en marktinformatie. Wij denken graag met u mee.