Adresbestanden voor de sectoren:

Adresbestand maritieme sector (NL)

Adresbestand Maritieme sector

Het adresbestand is een recente database van scheeps- en jachtenbouwers en producenten van scheepsonderdelen (OEM /directe toeleveranciers) in Nederland inclusief namen en functies van verantwoordelijke functionarissen voor het bouw-, onderhoudsproces en de technische inkoop.    

Inhoud
Aantallen
Prijs
Adresbestand maritieme sector
434 organisaties
345 contactpersonen
€395,- (ex btw)

Wat u ontvangt

Onze data bevat alle relevante adres- en contactpersoon gegevens zoals: NAW-gegevens, branchecodes, telefoonnummers en indien beschikbaar: websites, aantal werknemers vestiging en bedrijfsniveau, namen en functies van de contactpersonen.

Kosteloos leveren wij bij dit bestand de volgende extra informatie:  
– het type schepen, de grootte en het aantal schepen dat wordt gebouwd.
– aanduiding: reparatie/scheepsbouw/toeleverancier 

* In verband met de wetgeving is het niet toegestaan om e-mailadressen uit te leveren. Wij kunnen ons voorstellen dat deze adressen voor u van belang zijn. Informeer naar de mogelijkheden om een opt-in e-mail adresbestand te ontvangen!

Even uitproberen?

Mocht u een voorbeeld van de MS Excel opbouw van het adresbestand willen ontvangen, klikt u dan op de onderstaand button. U krijgt dan een deel van een voorbeeldbestand toegestuurd.

Updateservice

Speciaal voor opdrachtgevers die de laatste 2 kalenderjaren al een (volledig) adresbestand hebben gekocht bieden wij de mogelijkheid om een jaarlijkse update te ontvangen tegen een sterk gereduceerd tarief. Op deze manier blijft uw aangekochte adresbestand altijd up-to-date.

Inhoud
Prijs
Update adresbestand maritieme sector Nederland
€135,- (ex btw)

Enthousiast geworden?
Bestel het adresbestand of updatebestand maritieme sector