Adresbestanden voor de sectoren:

Adresbestand
vastgoedbeheerders (NL)

Het adresbestand is een recente database van (commerciële) vastgoedbeheerders in Nederland inclusief namen en functies van de verantwoordelijke contactpersonen voor het technisch beheer en onderhoud van de woningen/kantoren en complexen. Indien gewenst zijn ook de vastgoedbeheerders van woningbouwcorporaties en gemeentes beschikbaar.

Inhoud
Aantallen
Prijs
Adresbestand vastgoedbeheerders Nederland
196 organisaties
129 contactpersonen
€200,- (ex btw)
€200,- (ex btw)
Adresbestand vastgoedbeheerders + woningbouwcorporaties + gemeentes Nederland
927 organisaties
610 contactpersonen
€650,- (ex btw)

Wat u ontvangt

Onze data bevat alle relevante adres- en contactpersoon gegevens zoals: NAW-gegevens, branchecodes, telefoonnummers en indien beschikbaar: websites, aantal werknemers, namen en functies van de verantwoordelijke functionarissen voor technische inkoop en productkeuze.  

* In verband met de wetgeving is het niet toegestaan om e-mailadressen uit te leveren. Wij kunnen ons voorstellen dat deze adressen voor u van belang zijn. Informeer naar de mogelijkheden om een opt-in e-mail adresbestand te ontvangen!

Even uitproberen?

Mocht u een voorbeeld van de MS Excel opbouw van het adresbestand willen ontvangen, klikt u dan op de onderstaand button. U krijgt dan een deel van een voorbeeldbestand toegestuurd.

Updateservice

Speciaal voor opdrachtgevers die de laatste 2 kalenderjaren al een (volledig) adresbestand hebben gekocht bieden wij de mogelijkheid om een jaarlijkse update te ontvangen tegen een sterk gereduceerd tarief. Op deze manier blijft uw aangekochte adresbestand altijd up-to-date.

Inhoud
Prijs
Update adresbestand vastgoedbeheerders Nederland
€100,- (ex btw)
Update adresbestand vastgoedbeheerders, woningcorporaties en gemeentes
€235,- (ex btw)

Enthousiast geworden?
Bestel het adresbestand of updatebestand vastgoedbeheerders