Adresbestanden voor de sectoren:

Adresbestand VVE beheerkantoren (NL)

Het adresbestand VVE beheerkantoren is een recente database van VVE beheerkantoren in Nederland (ze beheren het merendeel van de Nederlandse VVE’s), inclusief namen en functies van de verantwoordelijke contactpersonen voor het technisch beheer en onderhoud van de woningen/complexen.

Inhoud
Aantallen
Prijs
Adresbestand VVE beheerkantoren Nederland
271 organisaties
190 contactpersonen
€250,- (ex btw)

Wat u ontvangt

Onze data bevat alle relevante adres- en contactpersoon gegevens zoals: NAW-gegevens, branchecodes, telefoonnummers en indien beschikbaar: websites, aantal werknemers, namen en functies van de contactpersonen, aantal beheerde woningen/complexen.

* In verband met de wetgeving is het niet meer toegestaan om e-mailadressen uit te leveren. Wij kunnen ons voorstellen dat deze adressen voor u van belang zijn. Informeer naar de mogelijkheden om een opt-in e-mail adresbestand te ontvangen!

 

Even uitproberen?

Mocht u een voorbeeld van de MS Excel opbouw van het adresbestand willen ontvangen, klikt u dan op de onderstaand button. U krijgt dan een deel van een voorbeeldbestand toegestuurd.

Updateservice

Speciaal voor opdrachtgevers die de laatste 2 kalenderjaren al een (volledig) adresbestand hebben gekocht bieden wij de mogelijkheid om een jaarlijkse update te ontvangen tegen een sterk gereduceerd tarief. Op deze manier blijft uw aangekochte adresbestand altijd up-to-date.

Inhoud
Prijs
Update adresbestand VVE beheerkantoren Nederland
€90,- (ex btw)

Enthousiast geworden?
Bestel het adresbestand of updatebestand VVE beheerkantoren!