Adresbestanden voor de sectoren:

Adresbestand Food (NL+VL)

Het adresbestand bestaat uit een recente database van de producerende bedrijven in de Nederlandse en Vlaamse voedingsmiddelenindustrie inclusief namen en functies van technisch verantwoordelijke functionarissen voor het productieproces (hoofd technische dienst, hoofd productie of vergelijkbare functie).

Inhoud
Aantallen
Prijs
Adresbestand voedingsmiddelenindustrie Nederland
972 organisaties
718 contactpersonen
€610,- (ex btw)
Adresbestand voedingsmiddelenindustrie Vlaanderen
566 organisaties
477 contactpersonen
€380,- (ex btw)
Adresbestand voedingsmiddelenindustrie Nederland en Vlaanderen
1538 organisaties
1195 contactpersonen
€895,- (ex btw)

Wat u ontvangt

Onze data bevat Onze data bevat alle relevante adresgegevens; NAW, branchecode, telefoonnummer en indien beschikbaar: websites, aantal werknemers vestigings- en bedrijfsniveau, namen en functies van de verantwoordelijke functionarissen voor het productieproces en verantwoordelijk voor productkeuze.  

* In verband met de wetgeving is het niet  toegestaan om e-mailadressen uit te leveren. Wij kunnen ons voorstellen dat deze adressen voor u van belang zijn. Informeer naar de mogelijkheden om een opt-in e-mail adresbestand te ontvangen!

Even uitproberen?

Mocht u een voorbeeld van de MS Excel opbouw van het adresbestand willen ontvangen, klikt u dan op de onderstaand button. U krijgt dan een deel van een voorbeeldbestand toegestuurd.

Updateservice

Speciaal voor opdrachtgevers die de laatste 2 kalenderjaren al een (volledig) adresbestand hebben gekocht bieden wij de mogelijkheid om een jaarlijkse update te ontvangen tegen een sterk gereduceerd tarief. Op deze manier blijft uw aangekochte adresbestand altijd up-to-date.

Inhoud
Prijs
Update adresbestand voedingsmiddelenindustrie Nederland
€225,- (ex btw)
Update adresbestand voedingsmiddelenindustrie Vlaanderen
€150,- (ex btw)
Update adresbestand voedingsmiddelenindustrie Nederland en Vlaanderen
€325,- (ex btw)

Enthousiast geworden?
Bestel het adresbestand of updatebestand food