Diensten

Ondersteuning in:

Sales

Uw sales naar een hoger niveau tillen?

Bent u op zoek naar kwalitatieve leads of de opvolging daarvan? Wij zetten graag onze up-to-date database voor u in. Zo zijn de agenda’s van uw accountmanagers altijd goed gevuld.

Marketing

Meer ondersteuning in marketing?

Waar heeft de markt nu echt behoefte aan? Waar spelen er interessante projecten? Is mijn klant tevreden over mijn product? Wij zoeken het voor u uit. Op verzoek voert ons team kleine of grote onderzoeken voor u uit. Zowel telefonisch als online.  

Data

Uw database weer
up-to-date?

Goede databestanden zijn het nieuwe goud. De kern van succes, omdat je hiermee de juiste nieuwe contacten kunt aanspreken. Bent u op zoek naar nieuwe of betere data? Wij leveren van alle genoemde sectoren de databestanden, maar denken ook graag met u mee om uw eigen data te verrijken.

Persoonlijk advies

Op zoek naar maatwerk ondersteuning?

Met ruim 25 jaar ervaring binnen technische sectoren, weten we wat er speelt in de markt en waar de kansen liggen. Met een klein team denken we graag met u mee en bekijken we welke combinatie van diensten voor uw organisatie het beste werkt. Heeft u net een andere wens dan vermeld op de website? Ga met ons in gesprek. Maatwerk is voor ons vanzelfsprekend.

dataverrijking