Industrie

Bent u op zoek naar industrie leads, marktinformatie of databestanden? Of wilt u sparren hoe u een specifieke doelgroep in deze sector het beste kunt benaderen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met deze sector en weten als geen ander wat er speelt in de verschillende typen industrieën. Voor onze opdrachtgevers wordt meerdere malen per jaar een aantal industriële doelgroepen benaderd, waardoor onze database jaarlijks geactualiseerd wordt met nieuwe contactpersonen en aanvullende informatie. Wij helpen u graag een stapje verder binnen de industrie, zodat u uw industrie leads ontvangt.

Doelgroepen in onze database

Binnen alle industriegroepen is onze gesprekspartner verantwoordelijk voor het productieproces; veelal een hoofd productie of vergelijkbaar. In de groep Machinebouw/OEM is dat een hoofd engineering. Bij de laboratoria zijn dat de hoofden van de laboratoria en bij milieu zijn dit de KAM / HSE managers. Deze industrie leads zijn verantwoordelijk voor het aankoopproces van nieuwe producten of diensten. 

Binnen de industriële sector werken wij jaarlijks met de volgende doelgroepen:

Uw marketing- en sales support

Bent u op zoek naar marketing en of sales- ondersteuning in de industrie? Wij helpen u graag met één van de volgende zaken:

Complete ondersteuning

Bent u niet alleen op zoek naar industrie leads, maar naar een ander type support op marketing- of salesgebied? Of staat uw doelgroep binnen de industrie er niet bij? Jaarlijks breiden wij onze doelgroepen en producten uit. Neem contact op en wij helpen u graag verder. Naast de losse diensten, is een combinatie uiteraard ook mogelijk.