Dataverrijking

Veel organisaties beschikken over een eigen database of CRM-systeem, maar deze is lang niet altijd up-to-date. Het personeelsverloop is vaak groot, waardoor contactgegevens of de juiste contactpersoon vaak niet meer kloppen. Wij helpen u graag met de data verrijking van uw bestanden.

Uw adresbestand weer -up-to-date

Door uw adresbestand te verrijken voegt u extra kenmerken en gegevens van uw contactpersonen toe. Hierdoor kunt u specifieker doelgroepen segmenteren en gerichter met ze communiceren. Door deze waardevolle kenmerken van deze contactpersonen heeft u een beter inzicht in de wensen en behoeften van uw doelgroep. U kunt ook beter inschatten hoe kansrijk bepaalde doelgroepen zijn. Met deze informatie en een gerichte benadering haalt u meer rendement uit uw sales- en marketingacties.

Veel organisaties registreren slechts algemene bedrijfsgegevens van nieuwe relaties. Soms is er een bestand aangekocht, waarbij wel de organisatiegegevens, maar niet de juiste contactpersonen zijn vermeld. Voor uw marketingacties is het van groot belang om direct bij de beslissingsbevoegde contactpersoon terecht te komen. Wolting Marketing Support kan uw gegevens uitbreiden met extra gegevens zoals de branche, bedrijfsgrootte, contactpersonen, functies en nog veel meer. Met extra kenmerken van uw contactpersonen kunt u gerichtere marketingacties uitvoeren.

Onze aanpak

We bespreken graag met u wat uw wensen zijn. Van welke doelgroep heeft of zoekt u data? Bent u op zoek naar een aanvulling van organisaties of is de data zelf niet meer accuraat? Wij geven u advies over de mogelijkheden om uw databestand weer optimaal te kunnen gebruiken. Hoe we dit doen? Bij ons zijn er geen geautomatiseerde systemen die u net de verkeerde data aanleveren, maar onze verrijkingscollega’s gaan persoonlijk voor u aan de slag. Wij matchen uw data met onze databestanden en gaan indien gewenst een stap verder. Telefonisch en online zoeken wij indien nodig de aanvullingen op uw bestand. Op deze manier weet u zeker dat uw contactpersonen de juiste functies hebben, waar u naar op zoek bent.

Door deze persoonlijke aanpak kunnen wij voor iedere organisatie maatwerk leveren. Wilt u nog een stapje verder gaan dan alleen uw adresbestand verrijken? Wij onderzoeken graag voor u of er bijvoorbeeld ook een aankoopbehoefte bestaat en of uw adresbestand aangevuld kan worden met concrete leads. Marktonderzoek, het maken van sales afspraken of e-mailmarketing, ook dit zijn diensten die wij voor u kunnen verzorgen.

Complete ondersteuning – naast dataverrijking ook marketing- en sales ondersteuning

Verrijking van adresbestanden is nodig om betere marketingcampagnes op te kunnen zetten. Een combinatie van marketing- en sales support is bij ons ook mogelijk. De doelstelling kan dan, naast het verrijken van data, bijvoorbeeld ook de leadgeneratie en het maken van sales afspraken zijn. Wij denken graag mee met uw totale marketing jaarplanning.