Persoonlijk advies

Wilt u de commerciële resultaten van uw organisatie een blijvende impuls geven? Hebt u er genoeg van dat het succes van een actie na verloop van tijd weer vervaagt? Dan is het zinvol om te kijken naar een totaalplan. Een plan waarmee een solide basis wordt gelegd voor duurzame groei. Bijvoorbeeld door te kijken naar:

  • Het verbeteren van de klanttevredenheid.
  • Het periodiek genereren van leads.
  • Het tijdig signaleren van marktkansen.
  • Het verhogen van de conversie van contactmomenten per e-mail, LinkedIn of telefonie. 


Door te kiezen voor een integrale aanpak, kiest u voor een vaste stroom van leads, marktinformatie en/of data waardoor uw onderneming kan groeien! 

advies b2b leads
leadgeneratie

De persoonlijke begeleiding van Wolting Marketing Support

Bent u op zoek naar een partij die echt met u meedenkt en u helpt aan marktinformatie, leads of adresbestanden? Of wellicht een combinatie? Dan bent u bij Wolting Marketing Support aan het juiste adres. Wij zijn geen grote marketingfabriek, maar een relatief kleine organisatie. Daardoor hebben we als groot voordeel dat het contact erg persoonlijk is. We hebben korte lijnen en één aanspreekpunt. Door onze jarenlange ervaring in diverse sectoren weten we wat er speelt én kunnen we u voorzien van de juiste dienst of het dienstenpakket. Samen met u bekijken we wat nodig is om het door u gewenste resultaat te bereiken. 

Uw marketingjaarplan

We zijn graag het verlengstuk van uw marketing- of sales afdeling. We kunnen een totaalplan voor u maken, zodat u het hele jaar voorzien bent van bijvoorbeeld een vaste stroom van leads, marktinformatie en/of data. Door ons in een vroeg stadium te betrekken bij uw marketingplannen, verzekert u zichzelf van tijdige marktinformatie of leads, gedurende het hele jaar. Zo zijn uw sales- en marketing mensen altijd voorzien van de juiste informatie. 

Afspraken maken over een vast aantal uren per maand voor het aanleveren van leads is hierbij zeker mogelijk. Loopt het jaar toch anders dan voorzien? Wij zijn erg flexibel en kunnen snel opschalen of afschalen als dat nodig is.

marketing plan

Online kennismakingsafspraak

Heeft u interesse maar wellicht weinig tijd? In online kennismakingsafspraak van 30-minuten horen we graag van u waar u naar op zoek bent én adviseren wij u vrijblijvend over passende oplossingen. 

Heeft u behoefte om uitgebreider te sparren of heeft u een simpele vraag? Neem dan contact op.

Zij gingen u voor:

Wat onze klanten zeggen