Adresbestanden voor de sectoren:

Adresbestand
gebouwbeheer retailketens (NL)

Het adresbestand gebouwbeheer retailketens is een recente database van de grote retailketens (≥10 vestigingen) inclusief de namen en functies van de centraal verantwoordelijke contactpersonen voor het technisch gebouwbeheer en ontwikkeling van de locaties. De database bevat daarnaast een kosteloos bestand van 91 decentrale ketens voor een nog completer beeld van deze markt.

Inhoud
Aantallen
Prijs
Adresbestand gebouwbeheer retailketens Nederland
319 organisaties + 11 decentrale ketens
155 contactpersonen
€225,- (ex btw)

Wat u ontvangt

Onze data bevat alle relevante adres- en contactpersoon gegevens zoals: NAW-gegevens, branchecodes, telefoonnummers en indien beschikbaar: directe telefoonnummers, websites, aantal werknemers, namen en functies van de contactpersonen en het aantal vestigingen. 

* In verband met de wetgeving is het niet meer toegestaan om e-mailadressen uit te leveren. Wij kunnen ons voorstellen dat deze adressen voor u van belang zijn. Informeer naar de mogelijkheden om een opt-in e-mail adresbestand te ontvangen!

Even uitproberen?

Mocht u een voorbeeld van de MS Excel opbouw van het adresbestand willen ontvangen, klikt u dan op de onderstaand button. U krijgt dan een deel van een voorbeeldbestand toegestuurd.

Updateservice

Speciaal voor opdrachtgevers die de laatste 2 kalenderjaren al een (volledig) adresbestand hebben gekocht bieden wij de mogelijkheid om een jaarlijkse update te ontvangen tegen een sterk gereduceerd tarief. Op deze manier blijft uw aangekochte adresbestand altijd up-to-date.

Inhoud
Prijs
Update adresbestand retailketens gebouwbeheer Nederland
€75,- (ex btw)

Enthousiast geworden?
Bestel het adresbestand of updatebestand gebouwbeheer retail