Adresbestanden voor de sectoren:

Adresbestand RWZI's (NL)

Het adresbestand RWZI’s is een recente database van de bemande en onbemande RWZI’s in Nederland en de hoofdkantoren van de bijbehorende waterschappen inclusief namen en functies van de verantwoordelijke functionarissen voor technisch beheer en onderhoud van de diverse locaties.

Inhoud
Aantallen
Prijs
Adresbestand RWZI’s Nederland
366 locaties
58 contactpersonen
€325,- (ex btw)

Wat u ontvangt

Onze data bevat alle relevante adres- en contactpersoon gegevens zoals: NAW-gegevens, branchecodes, telefoonnummers en indien beschikbaar: websites, aantal werknemers, vestigingen en bedrijfsniveaus, namen en functies van de technisch verantwoordelijke functionarissen, onderdeel van welk waterschap.

 

* In verband met de wetgeving is het niet toegestaan om e-mailadressen uit te leveren. Wij kunnen ons voorstellen dat deze adressen voor u van belang zijn. Informeer naar de mogelijkheden om een opt-in e-mail adresbestand te ontvangen!

 

Even uitproberen?

Mocht u een voorbeeld van de MS Excel opbouw van het adresbestand willen ontvangen, klikt u dan op de onderstaand button. U krijgt dan een deel van een voorbeeldbestand toegestuurd.

Updateservice

Speciaal voor opdrachtgevers die de laatste 2 kalenderjaren al een (volledig) adresbestand hebben gekocht bieden wij de mogelijkheid om een jaarlijkse update te ontvangen tegen een sterk gereduceerd tarief. Op deze manier blijft uw aangekochte adresbestand altijd up-to-date.

Inhoud
Prijs
Update adresbestand RWZI’s Nederland
€110,- (ex btw)

Enthousiast geworden?
Bestel het adresbestand of updatebestand RWZI's!