Adresbestanden voor de sectoren:

Adresbestand facility (NL)

Het adresbestand facilitair managers is een recente database van grote bedrijven/instellingen (≥100 medewerkers), inclusief namen en functies van de verantwoordelijke contactpersonen voor facilitaire zaken. De sectoren gezondheidszorg en onderwijs zijn uitgezonderd van deze selectie.

Inhoud
Aantallen
Prijs
Adresbestand facilitair managers Nederland
(>100 medewerkers)
1550 organisaties
1550 contactpersonen
€ 775,- (ex btw)

Wat u ontvangt

Onze data bevat alle relevante adres- en contactpersoon gegevens zoals: NAW-gegevens, branchecodes, telefoonnummers en indien beschikbaar: websites, aantal werknemers, namen en functies van de verantwoordelijke functionarissen voor facilitaire zaken.

Additioneel zijn ook adresgegevens van grote bedrijven/instellingen (>100 medewerkers) zonder een facility manager beschikbaar (ruim 800 records).

* In verband met de wetgeving is het niet toegestaan om e-mailadressen uit te leveren. Wij kunnen ons voorstellen dat deze adressen voor u van belang zijn. Informeer naar de mogelijkheden om een opt-in e-mail adresbestand te ontvangen!

 

Even uitproberen?

Mocht u een voorbeeld van de MS Excel opbouw van het adresbestand willen ontvangen, klikt u dan op de onderstaand button. U krijgt dan een deel van een voorbeeldbestand toegestuurd.

Updateservice

Speciaal voor opdrachtgevers die de laatste 2 kalenderjaren al een (volledig) adresbestand hebben gekocht bieden wij de mogelijkheid om een jaarlijkse update te ontvangen tegen een sterk gereduceerd tarief. Op deze manier blijft uw aangekochte adresbestand altijd up-to-date.

Enthousiast geworden?
Bestel het adresbestand of updatebestand facility!

Inhoud
Prijs
Update adresbestand facilitair managers Nederland
€ 300,- (ex btw)