Adresbestanden voor de sectoren:

Adresbestand facilitair management zorginstellingen (NL+VL)

Het adresbestand zorginstellingen is een recente database van de verzorgings-, verpleeg- en ziekenhuizen in Nederland incl. namen en functies van de verantwoordelijke contactpersonen voor het facilitair beheer. 

Inhoud
Aantallen
Prijs
Adresbestand zorginstellingen Nederland
880 beslissingslocaties
730 contactpersonen
€625,- (ex btw)
Adresbestand zorginstellingen Vlaanderen
600 beslissingslocaties
357 contactpersonen
€385,- (ex btw)

Wat u ontvangt

Onze data bevat alle relevante adres- en contactpersoon gegevens zoals: NAW-gegevens, branchecodes, telefoonnummers en indien beschikbaar: websites, aantal werknemers, vestigingen en bedrijfsniveaus, namen en adressen van de overkoepelende stichtingen en het aantal locaties, namen en functies van de verantwoordelijke functionarissen voor facilitaire zaken en het aantal beschikbare plaatsen/bedden. 
 
* In verband met de wetgeving is het niet meer toegestaan om e-mailadressen uit te leveren. Wij kunnen ons voorstellen dat deze adressen voor u van belang zijn. Informeer naar de mogelijkheden om een opt-in e-mail adresbestand te ontvangen!

Even uitproberen?

Mocht u een voorbeeld van de MS Excel opbouw van het adresbestand willen ontvangen, klikt u dan op de onderstaand button. U krijgt dan een deel van een voorbeeldbestand toegestuurd.

Updateservice

Speciaal voor opdrachtgevers die de laatste 2 kalenderjaren al een (volledig) adresbestand hebben gekocht bieden wij de mogelijkheid om een jaarlijkse update te ontvangen tegen een sterk gereduceerd tarief. Op deze manier blijft uw aangekochte adresbestand altijd up-to-date.

Inhoud
Prijs
Update adresbestand zorginstellingen Nederland
€250,- (ex btw)
Update adresbestand zorginstellingen Vlaanderen
€175,- (ex btw)

Enthousiast geworden?
Bestel het adresbestand of updatebestand zorginstellingen!