Adresbestanden voor de sectoren:

Adresbestand installateurs (NL)

Het adresbestand installateurs is een recente database van de grotere Nederlandse installateurs (≥5 medewerkers.). Het bestand bevat de namen en functies van de verantwoordelijke contactpersonen voor technische inkoop en -productkeuzes.

Inhoud
Aantallen
Prijs
E-installateurs
1297 installateurs
€ 700,- (ex btw)
W-installateurs
1150 installateurs
€ 625,- (ex btw)
E + W installateurs
1847 installateurs
1008 contactpersonen
€ 925,- (ex btw)

Wat u ontvangt

Onze data bevat alle relevante adres- en contactpersoon gegevens zoals: NAW-gegevens, branchecodes, telefoonnummers en indien beschikbaar: websites, aantal werknemers, namen en functies van de verantwoordelijke functionarissen voor technische inkoop en productkeuze.

Kosteloos leveren wij bij dit bestand de volgende extra informatie:

  • Is het een elektro-installateur, werktuigbouwkundig installateur of beide?  
  • Is de installateur actief in de woningbouw, utiliteitsbouw of beide? 


* In verband met de wetgeving is het niet toegestaan om e-mailadressen uit te leveren. Wij kunnen ons voorstellen dat deze adressen voor u van belang zijn. Informeer naar de mogelijkheden om een opt-in e-mail adresbestand te ontvangen!

Even uitproberen?

Mocht u een voorbeeld van de MS Excel opbouw van het adresbestand willen ontvangen, klikt u dan op de onderstaand button. U krijgt dan een deel van een voorbeeldbestand toegestuurd.

Updateservice

Speciaal voor opdrachtgevers die de laatste 2 kalenderjaren al een (volledig) adresbestand hebben gekocht bieden wij de mogelijkheid om een jaarlijkse update te ontvangen tegen een sterk gereduceerd tarief. Op deze manier blijft uw aangekochte adresbestand altijd up-to-date.

Inhoud
Prijs
Update bestand installateurs
€ 300 (ex btw)

Enthousiast geworden?
Bestel het adresbestand of updatebestand installateurs