menu

menu

Home > Student Marketingsupport

Student Marketingsupport

Wat dacht u van een heldere concurrentieanalyse of een stappenplan om uw online activiteiten te verbeteren. Wij werken het graag voor u uit!

Onze studenten
Studentonderzoek is de nieuwe dienst van Wolting Marketing Support. We bieden een excellente studentenpool. Deze 3e of 4e jaars HBO studenten worden door ons geselecteerd op hun ervaring, competenties en vaardigheden. De studenten zijn enthousiast en ambitieus en willen graag praktijkervaring opdoen. Het voordeel van onze studenten is dat zij met een frisse blik, creatief, out-of-the-box en praktisch naar oplossingen zoeken. Ze bieden concrete aanbevelingen waar onze opdrachtgevers verder mee kunnen. 
 

 
Opdrachten
Onze studenten krijgen opdrachten toegewezen die passen bij hun vaardigheden. De projecten hebben een relatief korte doorlooptijd (geen stages/afstudeerprojecten).
Denk aan een overzichtelijke concurrentieanalyse of een stappenplan om uw online positie te verbeteren. Daarnaast kunnen opdrachtgevers ook met eigen vraagstukken bij ons terecht. Onze studenten leveren u deze praktische informatie!

Wij leveren de juiste student!
Hoe bereikt u de student? Vacatures bij een hogeschool uitzetten levert vaak niets op. En dan moet zich ook nog de juiste student aanmelden. Studentonderzoek beschikt over een uitgebreide database met excellente studenten. Wij kwalificeren het vraagstuk en zorgen voor de juiste selectie studenten. Het vooraf afstemmen van de juiste verwachtingen is cruciaal voor het succes van de samenwerking.

Alle begeleiding uit handen
Studentonderzoek onderscheidt zich door het werven en selecteren van de studenten, het verzorgen van de briefing op kantoor en de begeleiding van de studenten tijdens het project. Bovendien bieden we de studenten een werkplek om hun opdracht uit te werken.  
student marketingsupport

  • HBO niveau
  • Frisse blik
  • Scherpe prijs
  • Praktische oplossingen
  • Alle begeleiding uit handen


Offerte aanvragen