menu

menu

'Marktinformatie
   als basis voor CRM
      en dealers'

Véronique Leysen
area manager benelux

Home > Diensten > telemarketing > Case PTC

Case PTC

Reactie PTC:
Véronique Leysen, area manager Benelux
Wij hebben nu een duidelijker beeld van ons klanten – en prospect databestand waardoor er gerichter aan marketing kan gedaan worden. Dit mede dankzij de professionele aanpak van Wolting Support Marketing. Puik werk!

PTC
PTC is een Amerikaanse software ontwikkelaar met 6.000 medewerkers en ruim 25 jaar ervaring wereldwijd. PTC  biedt bedrijven oplossingen voor productie, beheer en service in de diverse levenscycli van hun producten. Voor PTC Belgium zorgen wij sinds 2008 op de Nederlandse en Belgische markt voor projecten in een aantal industriële sectoren.

Quickscan
De doelstelling van de campagne is het verrijken van de database met de juiste contact- en achtergrondinformatie. Er is een korte vragenlijst opgesteld, die aan de hoofden engineering wordt voorgelegd. Tevens is er ruimte voor reacties en opmerkingen. Afhankelijk van de output en de bedrijfsspecifieke informatie worden de bedrijven ingedeeld in prospects, suspects en high potentials. Deze gegevens dienen als basis voor de Salesforce CRM van PTC. Dit is de basis waarmee PTC de markt succesvol kan bewerken en de dealers kan voorzien van kwalitatieve informatie.    

 

meer diensten en oplossingen

naar links naar links

Contact en informatie