menu

menu

Social support
Social support
Home > Diensten > Social Support

Social Support

E-mail marketing
Ook uw e-mail marketing campagnes laten maken, plannen en bijhouden? Wij maken het u gemakkelijk! U levert de opt-in (AVG proof!) adressen, teksten en bijbehorende afbeeldingen. Wij maken de template passend bij uw huisstijl. Daarna verzorgen wij het versturen van de mailings/nieuwbrieven via ons mailplatform, het verwerken van unsubscribes en bounces en het analyseren de statistieken. U heeft een eigen inlog om mee te kijken. Interessant clickgedrag kunnen we telefonisch benaderen voor een afspraak. Een succesvolle combinatie van online/offline acties.  

Download de brochure in pdf


LinkedIn leads
Wij generen uw 'social leads' via LinkedIn. Via zoekopdrachten met de Sales Navigator leggen we een prospectlijst aan. Daarna wordt gerichte content gestuurd (via Inmails). Na een connectie wordt een verzoek gedaan voor een informatief telefonisch contact. Dit kan door ons of door u vanaf dat moment worden verzorgd.

LinkedIn beheer
Ook het beheer van uw eigen- of bedrijfsaccount kunnen we uit handen nemen. Wij plaatsen interessante algemene- (vanuit openbare bronnen) of bedrijfsspecifieke content. Zo zorgen we ervoor dat er  wekelijks relevante berichten worden geplaatst en uw zichtbaarheid wordt vergroot.

Onze online ondersteuning wordt op basis van een afgesproken aantal uren per maand ingezet. Neem contact met ons op om te mogelijkheden eens door te nemen.

Download de brochure in pdf


Contact opnemen we bespreken graag de opties
 

Daarom social support

  • Interessante leads via LinkedIn
  • Een blijven professioneel profiel
  • Structuur in bounces en unsubcribes en analytics
  • alleen opt-in lijsten

meer diensten en oplossingen

naar links naar links

Contact en informatie