menu

menu

'Opvolging van warme leads
   werkt prettig voor
      de buitendienst'

Dick van der Staaij
commercieel directeur

Home > Diensten > mc-onderzoek > Case van Hooff Intern Transport

Case van Hooff Intern Transport

Reactie Van Hooff Intern Transport:
Dick van der Staaij, commercieel directeur
De wijze waarop Wolting Marketing Support informatie voor ons achterhaald over investeringen is doeltreffend en zeer accuraat. Om dit zelf te achterhalen, zal vele malen meer tijd, energie en dus ook geld kosten. Omdat Wolting vanuit een positie belt, die neutraler doet voorkomen, halen zij eenvoudiger voor ons de juiste informatie naar boven, waarop onze account managers de leads met een groter succes kunnen opvolgen. Met enthousiasme en belangstelling zien wij uit naar de resultaten, die Wolting Marketing Support voor ons zal boeken bij het maken van bezoekafspraken. 

Van Hooff Intern Transport
Van Hooff Intern Transport is dé multi-brand specialist in het verhuren, onderhouden, verkopen en keuren van interne transportmiddelen, reinigingsmachines en voorbouwapparatuur. Denk hierbij o.a. heftrucks en magazijntrucks.
 
Sinds 1993 hebben zij ervaring met diverse A-merken en stellen zij hun klanten centraal door het bieden van onafhankelijk advies en oplossingen op maat. Met haar landelijk dekkend serviceapparaat is Van Hooff dichtbij haar klanten en vanuit haar specialisme denkt zij mee en biedt intern transport op maat.
 
Met flexibele huurmogelijkheden, een grote voorraad en een gevarieerde huurvloot biedt Van Hoof haar klanten flexibiliteit en continuïteit. Daarbij streeft zij naar de hoogste kwaliteit van haar diensten, producten en service. Met haar no-nonsense en transparante cultuur bouwt zij aan langdurige relaties met haar klanten.
 
Multi-Client
Van Hooff Intern Transport heeft de afgelopen jaren meelopen in enkele Multi-Client onderzoeken in de sectoren: Metaal, Food, Chemie en Logistiek. De doelstelling is om investeringsplanning in interne transportmiddelen te achterhalen. Tevens wordt in kaart gebracht welke bedrijven regelmatig intern transportmateriaal (bijv. heftrucks of reachtrucks) huren. De geïnteresseerde bedrijven worden door de account managers benaderd. Binnenkort starten wij ook met het maken van bezoekafspraken voor de buitendienst van Van Hooff Intern Transport.

Jaarprogramma Multi Client abonnement Multi Client offerte

Multi client jaarprogramma

naar links naar links

meer diensten en oplossingen

naar links naar links