menu

menu

'Gericht bestand om
   efficient sales 
     mee te bedrijven'

Roy van Huffelen
marketingmanager

Home > Diensten > mc-onderzoek > Case Ultimo Software Solutions

Case Ultimo Software Solutions

Reactie Ultimo Software Solutions:
Roy van Huffelen, marketing manager
“Belangrijkste doelstelling is om new business te genereren met nieuwe contacten. Het helpt in veel gevallen als we al weten wat de behoeften zijn en wat de investeringsbereidheid is. Deze zaken worden door Wolting Marketing Support voor ons uitgezocht. Na afloop krijgen wij een gericht bestand, waarmee wij efficiënt de opvolging kunnen vormgeven.”

Ultimo Software Solutions
Ultimo Software Solutions bv ontwikkelt software voor het doelmatig beheer van bedrijfsmiddelen en processen. Ze leveren softwareproducten voor Facility, Maintenance, IT Service, Fleet en Infra Asset Management en behoren daarmee tot de marktleiders.
 
Maintenance en Facility
Onze samenwerking met Ultimo bestaat al meer dan 10 jaar. De raakvlakken met de sectoren die jaarlijks door ons worden benaderd zijn groot. Ultimo heeft in de afgelopen jaren meegelopen in vrijwel alle Multi-Client onderzoeken. Op Maintenance gebied zijn onze industriële contactpersonen benaderd en op Facility gebied zijn onder meer de sectoren Onderwijs, Leisure, Gezondheidszorg en Facilitair NL in kaart gebracht. Ook losse adresbestanden worden regelmatig aangeschaft ter verrijking van de bestaande database.

Multi-Client
Doelstelling van Ultimo bij deze campagnes is om zowel de gebruikers van- als toekomstige investeerders in Facility of Maintenance management software te onderscheiden. De leads worden direct aan de account-managers doorgegeven. Die zorgen voor de commerciële opvolging. De verkregen namen en e-mailadressen worden door Ultimo in de bestaande CRM applicatie ingevoerd.

Jaarprogramma Multi Client abonnement Multi Client offerte

Multi client jaarprogramma

naar links naar links

meer diensten en oplossingen

naar links naar links