menu

menu

'Een constante
       stroom
aan leads'
   
   

Sylvain Gfeller
Sales & Marketing Manager

Home > Diensten > mc-onderzoek > case Dom Nederland

case Dom Nederland

Reactie DOM Nederland:
Sylvain Gfeller, sales & marketing manager
Het genereren van gekwalificeerde prospects is voor onze verkoopafdeling erg belangrijk om onze order pipeline gevuld te houden. Wolting Marketing Support biedt ons deze dienst en voorziet ons van kwalitatief hoogwaardige salesleads gericht op een vooraf afgestemde doelgroep. Deze dienst scheelt ons enorm veel voorwerk en bel uren. Dit biedt voor ons veel toegevoegde waarde. Verkopers moeten doen waar ze krachtig in zijn. Sinds onze samenwerking hebben wij onze projectomzet zien stijgen. Na elk onderzoek worden gemiddeld 3-5 leuke en rendabele opdrachten gegenereerd, die we zonder de inzet van Wolting Marketing Support niet hadden kunnen boeken.

DOM Nederland
DOM Sicherheitstechnik werd in 1936 opgericht en behoort tot de toonaangevende fabrikanten op het gebied van innovatieve sluittechniek en elektronische toegangssystemen. Sinds 2010 voeren wij voor DOM Nederland met veel plezier jaarlijks een aantal Multi Client onderzoeken uit voor hun gebouwoplossingen.

Multi Client onderzoek
De doelstelling van deelname aan een aantal Multi Client onderzoeken is om elke campagne een aantal actuele leads te kwalificeren in onze hoofdgroepen Bouw en Facilitair. Gedurende het jaar worden door ons team de verantwoordelijke functionarissen voor (technisch) gebouwbeheer van bedrijven en instellingen benaderd. In de afgelopen 5 jaar zijn na iedere actie gemiddeld 13% prospects uitgeleverd. Voor bedrijven die in meerdere onderzoeken participeren geldt een abonnementskorting.

Jaarprogramma Multi Client abonnement Multi Client offerte

Multi client jaarprogramma

naar links naar links

meer diensten en oplossingen

naar links naar links