menu

menu

agendaplanning
Home > Diensten > Studentonderzoek

Marktonderzoek studenten

Marktonderzoek laten doen door studenten is dé manier om een streepje voor te krijgen op de concurrentie. Wat dacht u van een heldere concurrentieanalyse of een stappenplan om uw online activiteiten te verbeteren? Wij werken het graag voor u uit!

Marktonderzoek laten doen door ambitieuze hbo studenten

Marktonderzoek door studenten is de nieuwe dienst van Wolting Marketing Support. We bieden een excellente studentenpool met 3e en 4e jaars hbo studenten. Deze worden door ons geselecteerd op hun ervaring, competenties en vaardigheden. De studenten zijn enthousiast en ambitieus en willen graag praktijkervaring opdoen. Het voordeel van onze studenten is dat zij met een frisse blik, creatief, out-of-the-box en praktisch naar oplossingen zoeken. Ze bieden concrete aanbevelingen waar onze opdrachtgevers verder mee kunnen. 

Voor wat voor opdrachten huurt u een student in?

Onze studenten krijgen opdrachten toegewezen die passen bij hun vaardigheden. De projecten hebben een relatief korte doorlooptijd (geen stages/afstudeerprojecten). Denk aan een overzichtelijke concurrentieanalyse of een stappenplan om uw online positie te verbeteren. Daarnaast kunnen opdrachtgevers ook met eigen vraagstukken bij ons terecht. Onze studenten leveren u deze praktische informatie!

De juiste student op de juiste plaats

Hoe bereikt u de student? Vacatures bij een hogeschool uitzetten levert vaak niets op. En dan moet zich ook nog de juiste student aanmelden. Studentonderzoek beschikt over een uitgebreide database met excellente studenten. Wij kwalificeren het vraagstuk en laten het marktonderzoek doen voor studenten met de beste kwalificaties voor uw opdracht. Het vooraf afstemmen van de juiste verwachtingen is cruciaal voor het succes van de samenwerking.

Uitstekende begeleiding leidt tot een prima resultaat

Marktonderzoek laten doen door studenten via Wolting Marketing Support onderscheidt zich door het werven en selecteren van de studenten, het verzorgen van de briefing op kantoor en de begeleiding van de studenten tijdens het project. Bovendien bieden we de studenten een werkplek om hun opdracht uit te werken. U krijgt de informatie die u nodig heeft, zonder daar extra tijd aan te besteden. Interesse? Vertel ons wat u nodig heeft en vraag naar de mogelijkheden. U bereikt ons via +3176 522 68 63.

Daarom marktonderzoek studenten

  • HBO niveau
  • Frisse blik
  • Scherpe prijs
  • Praktische oplossingen
  • Alle begeleiding uit handen

meer diensten en oplossingen

naar links naar links

Contact en informatie