menu

menu

'Bevolkingsonderzoek
   ondersteunt standpunt
      De Groene Groep' 

Michiel van Lotringen
commercieel directeur

'Kansen voor
  een nieuw
    businessmodel'

Willem Pronk
servicemanager benelux

agendaplanning
Home > Diensten > marktonderzoek

Marktonderzoek

Naast verkoopondersteunende activiteiten kan Wolting Marketing Support ook marktonderzoek voor u uitvoeren. Bij de aanpak hiervan bepaalt de informatiebehoefte en onderzoeksdoelstelling welke onderzoeksmethode er wordt gekozen. Een persoonlijk gesprek en een uitgewerkt voorstel vormen vanzelfsprekend de basis voor elk marktonderzoek.

Zowel kwalitatief als kwantitatief onderzoek worden door ons uitgevoerd. Wolting Marketing Support verzorgt het totale onderzoeksproces; van probleemformulering tot en met aanbevelingen. Het is echter ook mogelijk om op onderdelen onze expertise in te zetten. Bijvoorbeeld de begeleiding, de statistische analyse of het telefonische veldwerk.

Type onderzoeken die regelmatig door ons worden uitgevoerd zijn o.a.; klanttevredenheidsonderzoek, onderzoek naar nieuwe product-markt-combinaties en algemene marktinventarisaties (quick scans).
Voor veel onderzoeken wordt onze eigen actuele en complete database als uitgangspunt genomen. Hierdoor is het niet nodig om externe databestanden aan te schaffen. 

Daarom marktonderzoek

  • Marktkennis
  • Heldere aanbevelingen
  • Prijs/kwaliteit
  • In modules uitvoerbaar

meer diensten en oplossingen

naar links naar links

Contact en informatie