menu

menu

‘Eén dag in de week
    wordt mijn agenda
                 gevuld‘

Radboud van Ton
Directeur

Home > Diensten > agendaplanning > Case Raderadvies

Case Raderadvies

Reactie Raderadvies:
Radboud van Ton:
een belangrijk aspect voorafgaand aan de samenwerking was niet het aantal afspraken, maar de kwaliteit er van. Dat strookt ook met de werkwijze van Wolting. Er werd tijd besteed aan de voorbereiding: medewerkers van Wolting hebben zich goed ingelezen in onze dienstverlening en er is een goed belscript gevormd. Gemaakte afspraken worden ruim van tevoren gecommuniceerd en zijn zodoende prettig in te plannen. De resultaten zijn goed en wij zijn dan ook zeer tevreden. 

Raderadvies
Raderadvies is een onafhankelijk inspectie-en adviesbureau, gericht op gebouwonderhoud en het leveren van diensten op het gebied van gebouwen- advies, gebouwenbeheer, meerjaren onderhoudsplanning, opleidingen en onderhoudssoftware; zowel bouwkundige als installatietechnische vraagstukken. Ook op het gebied van monumenten, verduurzaming, energiebesparing en brandveiligheid heeft Raderadvies specialistische kennis in huis.
 
Koud bellen
Nadat Raderadvies heeft meegelopen in het Multi-Client onderzoek Woningcorporaties, Gemeentes en Vastgoedbeheerders zijn de verzamelde prospects nagebeld. In samenspraak met Raderadvies is een ‘prikkelende propositie’ opgesteld. In een afgesproken testfase is een flink aantal afspraken gemaakt.
Daarna is een start gemaakt met het ‘koud bellen’ van een groep Onderwijsinstellingen en Gemeentes. Uitgangspunt daarbij is dat één van de adviseurs van Raderadvies wekelijks een dag gevuld heeft met bezoekafspraken bij nieuwe bedrijven/instellingen.
 
 

meer diensten en oplossingen

naar links naar links

Contact en informatie