menu

menu

‘Process Safety
       Leadership‘

Coen van Driel
Principal consultant

Home > Diensten > agendaplanning > Case Kienbaum

Case Kienbaum

Reactie Kienbaum:
Coen van Driel, Principal Consultant
De resultaten van de telemarketingcampagne agendaplanning waren boven verwachting. De projectbegeleiding was prima en de informatie ingeplande afspraken was compleet ter voorbereiding van het gesprek met de klant. Deze basis heeft geleid tot verschillende Process Safety transformatie projecten bij nieuwe klanten.

Kienbaum
Kienbaum ondersteunt haar relaties met Management Consulting, Executive Search en Human Resource expertise overal ter wereld. In de campagne die wij voor Kienbaum hebben uitgevoerd staat het realiseren van verbeteringstrajecten met de service Process Safety in de chemische-, olie- en farmaceutische industrie centraal.

Niche markt
De gevolgen van een Process Safety incident zijn vaak groot en daarmee een actueel onderwerp in de sector. Omdat 80% van de Process Safety incidenten binnen een bedrijf mens gerelateerd is, is de aanpak van Kienbaum en TÜV SÜD gericht op een duurzaam resultaat op basis van de balans tussen systeem- verandering en gedragsverandering. Met behulp van onze industriële database en LinkedIn is gezamenlijk een bestand van verantwoordelijke HSE en Site managers in de Benelux opgebouwd. Samen met Kienbaum is een scherpe propositie opgesteld. De afsprakenconversie lag bijzonder hoog (45%). Bij 50 van de 110 gesprekken bleek er interesse te zijn om over dit onderwerp een kennismakingsafspraak te plannen.   
 

meer diensten en oplossingen

naar links naar links

Contact en informatie