menu

menu

  'Afspraken bij
belangrijke groepen
       eindgebruikers'

Cees Arensman
Regional Sales Director Benelux

Home > Diensten > agendaplanning > Case DLW Flooring

Case DLW Flooring

Reactie DLW Flooring:
Cees Arensman, regional sales director Benelux
Sinds enkele jaren werken wij naar volle tevredenheid intensief samen met Wolting Marketing Support. De gesegmenteerde databases van waaruit de afspraken worden gegenereerd voor onze accountmanagers, stellen ons in staat om een adequate opvolging te geven aan potentiële nieuwe gebruikers van onze producten.
Wolting Marketing Support heeft voor ons bewezen een goede marketing partner te zijn.

DLW Flooring
DLW Flooring is een toonaangevende producent van elastische vloeren in Europa. Men  produceert op twee locaties in Duitsland onder meer linoleum, homogene en heterogene vinyl en naaldvilt. Het Benelux verkoopkantoor is gevestigd in ´s-Hertogenbosch.

Multi-Client + Agendaplanning
In de Benelux worden door ons jaarlijks een aantal belangrijke groepen ‘eindgebruikers’ benaderd: Onderwijs, Retail, Gezondheidszorg en Leisure.
Na afloop van de Multi-Client onderzoeken ontvangt DLW Flooring de geactualiseerde database incl. projectinformatie. Onze medewerkers zijn na een uitgebreide briefing volledig op de hoogte van product- en achtergrondinformatie.
Per sector wordt accent gelegd op de specifieke producteigenschappen (o.a. kleur, slijtvastheid, schoonmaak). Op die manier worden de agenda’s van de account managers gevuld bij partijen die geïnteresseerd zijn in de DLW Flooring producten en/of binnenkort projecten verwachten waarbij vloeren betrokken zijn.
 
 

meer diensten en oplossingen

naar links naar links

Contact en informatie