menu

menu

Home > Diensten > adresbestanden > Bouw

Onze bouwbranches


Vanaf de start in 1996 hebben we de focus o.a. op de bouwsector gelegd. Voor onze opdrachtgevers wordt meerdere malen per jaar een aantal bouwgroepen benaderd. Voor ons een update van de database. Bovendien de mogelijkheid om de bestanden te verrijken met nieuwe contactpersonen en aanvullende informatie. Denk aan;  het aantal woningen/complexen of het aantal VVE’s, werkzaam in de utiliteit of woningbouw, lid van VNI/Uneto etc.
 
Contactpersonen
In de sectoren VVE beheerkantoren, Vastgoedbeheerders, Woningcorporaties en Gemeentes zijn de functionarissen in onze adresbestanden verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de woningen en complexen. 
Bij voorschrijvende partijen als Architecten BNA en BNI spreken we jaarlijks met degene die verantwoordelijk is de productkeuze. Bij de wat grotere Installateurs (W/E) is onze gesprekspartner (mede) verantwoordelijk voor de technische inkoop.
 
Belang

De afgelopen jaren zijn zeer turbulent geweest voor de bovenstaande bouwgroepen en voorschrijvende bureaus;  schaalvergrotingen, fusies, overnames, bedrijfsbeëindigingen en/of naamsveranderingen. Dit zorgt voor veel mutaties en een bevestiging dat werken met actuele en gepersonaliseerde bestanden van groot belang is.
 

meer diensten en oplossingen

naar links naar links