menu

menu

'Ondersteuning van
    onze partners met    
          adressen en leads'

Mariëlle Claessens
marketing communicatie specialist

Home > Diensten > adresbestanden > Case Legrand

Case Legrand

Reactie Legrand Nederland B.V.:
Mariëlle Claessens, marketing communicatie specialist
Wij maken graag gebruik van de diensten van Wolting Marketing Support. Zij hebben goede en up-to-date B2B adressenbestanden in hun bezit. Daarnaast doen zij zelf ook marktonderzoek, waarbij je als leverancier kunt inhaken met één of meerdere vragen. Na afloop van het onderzoek krijg je hier de reacties op en kun je deze leads zelf opvolgen. Of zoals wij vaak hebben gedaan, dit doorspelen naar onze partners

Legrand Group
Legrand Group werkt wereldwijd en is specialist voor de elektrotechnische en digitale infrastructuur in een gebouw. Legrand richt zich in Nederland met de A-merken Legrand en BTicino op de woning- en utiliteitsbouw, machine- en paneelbouw en industrie. Zowel voor energiedistributie, communicatienetwerken als gebouwautomatisering. Alle systemen zijn optimaal op elkaar afgestemd en daardoor eenvoudig, veilig en snel te monteren. Legrand Nederland streeft een leidende positie na als totaalleverancier binnen de elektrotechnische en digitale markt.

Missie Legrand:
Het installatie- en gebruiksgemak voor eindgebruikers, installateurs, adviseurs en logistieke partners verhogen met op elkaar afgestemde systemen en diensten. Met innovatieve oplossingen een actieve bijdrage leveren aan de verbetering van energieconsumptie, communicatie, veiligheid en design binnen gebouwen. Legrand weet wat werkt!

Partners:
Onze adresbestanden van ‘eindgebruikers’ worden door Legrand Nederland gebruikt ter ondersteuning van haar partnerkanaal. Er is bovendien met enkele vragen meegelopen in onze campagnes Facilitair Nederland en Retailketens op het gebied van energiemanagement. Ook via de campagne Interieurarchitecten (onderwerp: domotica) zijn leads verzameld die door de partners opgevolgd kunnen worden.
 
 

meer diensten en oplossingen

naar links naar links