menu

menu

'Actuele adressen
     met de juiste
          functionarissen'

Peter van Doesum
directeur

Home > Diensten > adresbestanden > Case Denios

Case Denios

Reactie Denios:
Peter van Doesum, directeur
De diensten van Wolting Marketing Support leveren ons waardevolle adressen en contactpersonen op. Met name zijn wij bijzonder tevreden over de kwaliteit, die wil bij menig adressen leverancier nog wel eens te wensen overlaten. Wolting Marketing Support onderscheidt zich hierin en verzorgt de actualiteit zorgvuldig.

Denios
Al meer dan 25 jaar is Denios specialist op het gebied van veilige opslag en handeling van gevaarlijke stoffen binnen de industrie en logistiek. Denios ontwikkelt producten en systemen en begeleidt haar afnemers in de keuze van de juiste oplossing op basis van langdurige praktijkervaring in een enorm breed toepassingsgebied.
 
Kwaliteit database
In de aflopen jaren heeft Denios diverse databestanden aangeschaft van Industrie en Laboratoria. Met name de ruime vulling van Milieu functionarissen en Hoofden laboratoria is voor Denios erg belangrijk in haar commerciële benadering. Voor Denios wordt jaarlijks een update van adressen geleverd in ons updateabonnement. Er hoeft dan niet opnieuw een totaal bestand aangeschaft te worden.

Multi-Client
In 2014 heeft de Vlaamse vestiging van Denios deelgenomen aan onze jaarlijkse milieu actie bij 400 grote producerende bedrijven in Vlaanderen. Doelstelling van die campagne was het kwalificeren van leads. Bij een kwart van de bedrijven waren plannen om in opslagvoorzieningen of werkplekverbetering te investeren en was er belangstelling in digitale informatie van Denios. 

meer diensten en oplossingen

naar links naar links