menu

menu

'Ondersteuning van
    onze partners met    
          adressen en leads'

Mariëlle Claessens
marketing communicatie specialist

'Actuele adressen
     met de juiste
          functionarissen'

Peter van Doesum
directeur

agendaplanning
Home > Diensten > adresbestanden

Adresbestanden

Wilt u een actuele database van uw doelgroep in de Benelux?

Wij kunnen u adviseren bij de aanschaf van adresbestanden. Wij maken snel een selectie voor u en hebben veel ervaring met Nederlandse en Belgische adressenleveranciers. Bovendien beschikken wij in ‘onze sectoren’ zelf over zeer actuele data, compleet met de juiste contactpersonen. Na aanschaf en betaling worden deze wel uw eigendom; dus geen eenmalig gebruik of huurconstructies.

Een succesvolle ondersteuning van uw commerciële activiteiten begint met kwalitatieve marktinformatie. Beschikt u zelf over de complete en actuele adresbestanden die nodig zijn voor een effectieve marktbewerking? 

Onze bestanden geven vaak extra informatie over uw doelgroep. Bijvoorbeeld het aantal onderwijslocaties van een stichting, het aantal beschikbare plaatsen in een zorginstelling, beslissingslocaties op facilitair gebied bij onderwijs en zorg, het type utiliteit of woningbouwprojecten bij de installateur, het aantal m2 van een logistiek centrum, het aantal sterren van hotels etc.

Voor bedrijven die de afgelopen 2 jaar een of meer van onze bestanden heeft besteld bieden wij de mogelijkheid om van dit bestand jaarlijks een update aan te schaffen tegen het speciale updatetarief.

Daarom adresbestanden

  • Zeer compleet en actueel
  • Juiste contactpersonen
  • Extra adresinformatie
  • Ook niche markten
  • Update service

meer diensten en oplossingen

naar links naar links